Iogurt japonès

Com ja sabeu sóc una amant de l'alimentació natural i energètica, sostenible i conscient, i més encara si aquestes receptes s'elaboren amb productes locals, autòctons i ecològics de la meva terra com l'arròs del Delta de l'Ebre.

Amazake és un dolç  conegut com a iogurt japonès i que s'elabora 100% amb arròs del Delta de l'Ebre. A més de ser molt bona, té grans propietats beneficioses per a la salut perquè ajuda a regular la funció intestinal i és una font dolça sense sucres afegits.

El kensho amazake està elaborat amb arròs ecològic de la finca Riet Vell del Delta de l'Ebre i s'elabora de forma natural i artesanal a la masia de Can Kensho, a l'Ampolla (https://www.kenshosake.com/).

L’Amazake és un veritable bàlsam per al cos per ser un probiòtic natural que t'omple d'energia. Aquí et passo una recepta rica per si t'atreveixes a provar-la, i he introduït "goji vermell ningxia", perquè és una beguda antioxidant basada en baies de goji, olis essencials purs i d'alta qualitat, com la taronja, la mandarina i la llimona que ajuda tant a la vitalitat com a la longevitat. (Si vols producte, envia'm un correu electrònic a la Rosa).

RECEPTA: Postres Amazake amb Goji vermell Ningxia

Ingredients per a 1 ració:

• 4 cullerades d'Amazake Kenshosake.

• 2 cullerades de Ningxia vermella.

• 1 cullerada de sèsam Tahini sencer. També es pot alternar amb mantega de cacauet.

• Afegiu-hi els fruits que més us agradin. Aquesta recepta afegeix fruits vermells.

preparació:

• barrejar tots els ingredients conscientment.

• gràcies i gaudiu!!!

Espero els teus comentaris i fotos de les teves postres.

#recetasdelarosa #alimentaciónconsciente #saludybienestar #larosadeldelta #vibraciónarmónica

Anterior
Anterior

El Guardià Dels Secrets

Siguiente
Siguiente

La gota que som