El Guardià Dels Secrets

EL CANT DE L’HIVERN

Tot comença a l'hivern amb una imatge cristal·lina del reflex de l'aigua que cobreix tot el Delta, període de descans, tot sembla immòbil. Un moment per sentir l'instrument del cor i del seu propòsit principal que és la passió.

Simbòlicament observo que el lloc de la desembocadura de l'Ebre és similar a les empremtes que deixa un animal de rapinya a la terra. Com si l'aigua hagués donat una urpada a la terra. Aquí es compleix la teoria que el menys dens controla el més dens, des del punt de vista energètic, vaig entendre que les emocions controlen la salut física i mental.

Observo el riu com si fos el guardià dels secrets, una meditació en progrés i reflexiono sobre la quantitat de memòries que ha dipositat durant anys a través dels sediments que transporta el propi riu prenent una forma triangular, símbol de transformació, purificació i canvi . Em serveix per fer analogia del meu recorregut de vida que ha estat com un jardí cuidant les meves emocions, els meus aprenentatges, cosa que va portar a ser la meva “jardinera d'emocions”.

La vida està en constant moviment i canvi com un riu. Aprofitar els seus corrents per dirigir-me cap on desitjo. Quan el riu arriba al mar, aquest cant d'unió entre l'aigua dolça i la salada és una aigua amb una energia purificadora per la qual cosa m'ajuda en sentir el cant del meu cor i decideixo deixar-me fluir com el curs del riu. El riu em mostra que les meves emocions són vibració. Atrèiem allò que vibra a la mateixa freqüència atès que els estats d'ànim vibren i llancen a l'espai vibracions en so.

L'element Aigua està representat pel patró geomètric del sòlid platònic l'icosàedre harmonitzador de les emocions. I és útil per als processos de transformació i regeneració interior, on les emocions han de fer un canvi. S'associa amb el Plexe xacral, el de la creativitat, el fluir del riu Ebre.

El sol es pon a l'oest al final del dia. És com arribar a la desembocadura després de tot el recorregut i ara arriba el moment del descans, d'alliberament per començar com a nou el dia següent.

Anterior
Anterior

L’Alquimia del Foc

Siguiente
Siguiente

Iogurt japonès