L’Alquimia del Foc

EL CANT DE L’ESTIU

A l'època de l'estiu, el Delta es cobreix de verd com el del nostre xacra cor. És el moment de la producció i expansió de l'arròs, on la natura i els éssers humans estem en plena florida, esplendor i llibertat.

El Delta de l'Ebre, gràcies als nutrients dels sediments del riu, ofereix una gran diversitat de productes agroalimentaris de producció ecològica que ens permet tenir les bases per a una alimentació amb sentit i de nutrició energètica i saludable. L'arròs n'és un, sent la llavor de la vida i el seu equilibri (yin yang) és el que més s'aproxima al del nostre organisme. A nivell mental, dona claredat i energia.

M'encanta observar el poder que hi ha en una llavor d'arròs. Hi ha un puntet més clar que és el germen, la part interna del gra, la més petita i la que posseeix la vibració més alta per poder passar a les fases de reproducció i maduració. I així comença el nou cicle productiu per poder arreplegar els nostres fruits de generacions en generacions.

L'estiu, es relaciona amb l'element Foc, que influeix al cor i que simbolitza acció i energia del canvi. No en va, a la nit de Sant Joan es fa servir el foc per celebrar l'eclosió de la vida.

Delta és la lletra grega que en matemàtica simbolitza el canvi i està representada per un triangle equilàter. Ha estat sempre considerat com un símbol de Perfecció, Harmonia i Saviesa del Diví. Un triangle equilàter és, en essència, el Delta Lluminós, l'ull que hi ha al centre és el símbol de la consciència de l'ésser. La llum que purifica i regeix i que correspon a la nostra força interior, el nostre propòsit.

El nom delta s'origina del riu Nil, pel fet que la seva desembocadura s'estén per una zona triangular, la qual cosa presenta una similitud amb la lletra grega delta, raó per la qual l'historiador Herodoto li va donar aquest nom.

El Delta té forma triangular i que simbòlicament representa la matriu femenina, el misteri de la creació. La Dona Delta és l'única, la que es guareix a si mateixa i al seu passat i es connecta amb la seva feminitat sagrada i l'abraça amb amor per il·luminar.

Activar l'element Foc m'impulsa a l'acció del meu propòsit del meu ésser. D'aquí neix el Mètode Delta per acompanyar les persones a connectar amb la vibració de l'Amor mitjançant aquesta metodologia. Hi ha alguna cosa meravellosa en aquell instant que em torno al meu veritable SER.

El punt cardinal és el Sud i el sentit és el de la vista. Tenen una relació especial. El foc és una forma de llum i els ulls són el vehicle a través del qual la llum es digereix i la percepció es duu a terme.

L'element Foc també es relaciona amb la forma geomètrica del Tetraedre. És un triangle amb base triangular i representa el nostre cos gravitacional, i se centra al xacra del Plexe Solar. És símbol de la SAVIESA i de la UNITAT. El Delta és el portal que ens permet reprogramar-nos, equilibrar-nos i harmonitzar-nos.

Anterior
Anterior

Connexió Delta!

Siguiente
Siguiente

El Guardià Dels Secrets