Mosset d’Amor

Taller de receptes Delta Bowl amb NAAD YOGA (el ioga del so)

Connecta't amb la vibració dels aliments i el so per conèixer l'alquímia en la cuina. Gaudeix de delicioses receptes saludables amb productes autòctons i ecològics del Delta de l'Ebre en combinació amb la vibració del Naad Ioga a la cuina de Rosa.

  • La sessió serà en grups reduïts i tindrà lloc el dissabte dia 2 d’abril de 16.30 a 19.00h.

  • Durant el taller, els participants degustareu i aprendreu a dissenyar el vostre DELTA BOWL nutritiu i ple d´energia amb productes ecològics agroalimentaris del Delta de l’Ebre.

  • Delta Bowl, és un bol que inclou aliments energètics moderats autòctons del Delta de l'Ebre equilibrats amb les dos energies YIN i YANG. Tots els ingredients del Delta Bowl us aportaran un efecte energètic en moviment per arribar a la neutralitat de les emocions. En el nostre cos físic seria arribar al nostre centre. Podràs classificar els aliments i qualsevol cosa que vegis al voltant perquè tot ho podem classificar en YIN i YANG .

  • Alguns dels ingredients del Delta Bowl són l'arròs integral i els derivats del miso d'arròs i arròs fermentat, l'Amazake, que facilita al cos l'absorció de nutrients i de vitamines, verdures marines, llegums i proteïnes vegetals, verdures locals i de temporada, mel d'arròs i oli d'oliva entre d'altres ingredients.

  • Sincronització de Naad Ioga, el ioga del so per entendre que tot vibra amb dos energies, pols oposats i complementaris. Escoltareu els Rags energètics amb els codis d’aquestes ambdues energies en moviment amb la Dilruba, instrument ancestral hindú que significa “Lladre de cors”.

  •  Menjar i moure’t en harmonia amb la natura serà el primer pas cap a la purificació del nostre organisme i la base per aconseguir la transformació de la nostra ment, de les nostres emocions i de l’ànima.

PROPER TALLER: Dissabte 2 d’abril de 2022

HORARI: 16:30 a 19h

LLOC A: Casa la Rosa (La Ràpita)

INSCRIPCIONS: imperiencia@larosadeldelta.com

WHATSAPP: +34 676 121 593

PREU: 20€ (IVA inclòs)

ALIMENTS ALQUIMICS

L'alquímia a la cuina et donarà l'energia necessària per al teu benestar, ja que adquireixes l'energia dels aliments que la natura ens proporciona. Estils de cuina, la combinació d'aliments fa de la cuina un ritual per encendre la flama, l'espurna del cor per seguir cremant indefinidament.

Quan cuinem no només pel gust està bo, sinó per l'amor amb què hem realitzat l'acte de cuinar, hem donat la nostra energia i amor a cuinar-lo, és el principi fonamental d'una dieta alquímica i energèticament es pot percebre.

Cuinar sent conscients de la vibració dels aliments ens ajudarà a entendre l'alquímia a la cuina, a escoltar els seus missatges de necessitat de relaxar-se, purificar, refredar o escalfar, dolçor, reforçar, nodrir i remineralitzar. 

L'alimentació conscient no només et proporcionarà benestar físic i emocional, sinó també un plus de consciència i energia per arribar a la teva transformació tenint més claredat mental i emocional, fent-te més fort en situacions quotidianes.

Anterior
Anterior

El So Mestre

Siguiente
Siguiente

El Sentir del Cor