El Sentir del Cor

El CANT DE LA PRIMAVERA

A la primavera al Delta, els camps s'omplen d'aigua per preparar el cultiu de l'arròs. L'energia de la primavera és de vibració ascendent, em sento com una planta que rep un impuls cap al sol, l'energia del matí.

En aquesta estació d'esplendor, els moviments migratoris de les aus produeixen cants meravellosos que no puc deixar de parar-me a escoltar. Els duets de les parelles, la melodia que produeixen pot ser la mateixa i semblar que en canta només una o pot complementar els sons del seu company component una melodia magnífica. Elles no pensen, senten que han de canviar d’hàbitat per subsistir. Aquesta adaptació al canvi o transformació del despertar dels sentits és on em vull dirigir. El timbre de la veu correspon a l'element Aire. L'element Aire, se'm representa a través del vent, el cel, amb el meu procés de respiració i amb les pulsacions del meu cor, el quart xacra. El que regeix la meva ment, la meva visió, la intuïció.

Òrgan relacionat és el tacte i el seu orgue sensorial és la pell. M'agrada sentir l'aire del vent al meu rostre i al meu cor quan navego. La natura em va fer una pista durant la pràctica de navegació a vela. Em va ajudar a fer analogia amb la meva vida, en funció del vent prenies un rumb o un altre perquè el camí fos plaent, encara que costés més a arribar. Així que vaig decidir escollir el rumb de la meva vida, al ritme que em marcava el meu cor i la meva intuïció. Vaig empènyer que la força del vent et dona la visió cap on anar i els diferents rumbs per arribar al teu destí.

Al Delta hi ha una gran diversitat vegetal entre la qual destaquen els canyissars. Els canyissars són amortidors dels vents. Energèticament connecten amb l'ésser humà a les sensacions que tenen a veure amb l'energia kundalini, l'energia de vida. Observar que cada peça porta una estructura més allargada similar als discos de la nostra columna vertebral, em va portar a entendre perquè m'atreu asseure'm al seu costat, és una energia elevadora i t'ajuda a assolir el teu màxim potencial. Una dada curiosa és que un cop mor la canya, aquesta serveix perquè altres plantes exerceixin el seu sexe.

L'element Aigua està relacionat amb el platònic de vuit cares que representa l'estructura de l'element aire i es relaciona amb el Chakra del Cor. En el pla energètic, aquesta figura geomètrica dissol qualsevol patró encallat per obtenir calma i equilibri.

El sol es pon a l'oest al final del dia i arriba el moment del descans d'alliberar-te per començar com a nova per al dia següent.

Anterior
Anterior

Mosset d’Amor

Siguiente
Siguiente

L’Or del Delta