El So Mestre

 El cant de l’element ÈTER. Sóc so!!!

Aquest dibuix és la representació del nostre cos com un instrument format per cordes musicals que s’han d’afinar des del cor, la teua rosa, per així crear deliciosos paisatges sonors per harmonitzar el cos i l’ànima i per manifestar els canvis que desitgem al connectar amb la nostra veritable essència, la Imperiència: vivència interna del viatge de la consciència. 

L’Èter és l’energia de la qual estem fets i amb la qual estem connectats. El so de l'ésser vibra sense parar. La qüestió és saber, que com a instruments que som, estar afinats de manera que ressoni amb nosaltres i amb allò que sentim.

Des del nostre naixement tots tenim un so interior amb el qual vibrem millor. Els pensaments són sons silenciosos, vibracions electromagnètiques i, de la mateixa manera que vibres, l'univers vibra amb tu. Quan et connectis amb la teva vibració trobaràs el camí correcte i et sentiràs completament nou. A l’entonar la teva nota alta i clara, estàs aprenent a emetre la teva veritat i a crear la teva veritable melodia per compartir "la nota del teu cor" i descobrir en el silenci que ets part d'una preciosa simfonia.

La ciència de la realitat és trobar el so d'un mateix perquè l'ànima es pugui expressar. Naad Ioga, un terme que prové del sànscrit i que significa "Nada Ioga", és l'art de descobrir el nostre so interior, la meravella del so del silenci.

Una de les sincronicitat més gran va ser trobar-me amb l’instrument hindú, la Dilruba. En sànscrit significa lladre de cors DIL=Cor). Basant-me en l’exploració del Naad Ioga (ioga del so), vaig imperimentar la coherència que estar en silenci no és inactivitat sinó que produeixes una ona que és com un buit de l’ego. Però el més gran descobriment va ser el camí de l’autoconeixement de la veu del mer ésser. Aquesta veu, és el pont a la realitat, a l’estat de consciència. Un espai íntim que t’ajuda a interpretar la melodia de la teua vida. Ser la directora de la meua pròpia veu y cada dia afinar-me per a ser la millor composició musical, el meu so és el meu mestre.  Acceptar la veu del meu interior, és la més gran quantitat d’Amor per imperimentar i exterioritzar, la música del cor. El viatge de la Consciència amb l’Akasha. És un terme en sànscrit que significa Èter, so sagrat o cinquena essència. Estimar la vida. 

Anterior
Anterior

Pastís de préssec amb bombons de maduixes. Un bálsam per a l’estiu!

Siguiente
Siguiente

Mosset d’Amor