La vibració de l’amor

Aquesta il·lustració de la meva neboda, Cèlia, sintetitza la meva història de com vaig arribar a un moment màgic i on vaig trobar l'emoció de les Imperiències (experiències interiors) al Delta de l'Ebre.

M'agradaria que coneguessis els meus millors amics del Delta, els canyissars. Al costat d'ells podia explorar lliurement, passar hores en soledat, entendre com funcionava la meva ment i el meu cor. Et diré un secret, si t'hi apropes, tenen una intel·ligència increïble, com d'un altre planeta. No parlen com els éssers humans, aquest és l'error de pensar-hi, però tenen un llenguatge enèrgic preciós. 

Els codis de les plantes es complementen amb els nostres, meditant al costat dels canyissars s’eleva la nostra energia Kundalini que puja la columna fins arribar al cor, on resideix la veu de la nostra essència, la nostra veritable identitat, per tal d'ascendir al nostre cervell, l'ordinador quàntic, on es rep tota la informació cap a la part superior del cap. 

Vaig aprendre a renunciar per expandir-me i sintonitzar des del cor, generant un patró harmoniós i entenent sobre la naturalesa intuïtiva del cor, aquest camp electromagnètic del cor que és la nostra superpotència, manifestant alquímia per a la meva millor versió, la de l'amor incondicional.

Vaig començar a sintonitzar amb la freqüència vibratòria del Delta i vibrant de manera més harmònica i al ritme sincronitzat, vaig atreure el mateix que emetia i va començar a emergir el fenomen de la sincronia, a ser co-creadora de la meva realitat, a ser observadora de la meva ment i que em va permetre connectar amb persones creant estats emocionals purs i meravellosos. És aquest equilibri, ballant al ritme de les vibracions de la música del cor juntament amb la de la natura.

Imperimentar la bellesa de l'Amor Superior, Akasiha per atreveix-se a viure i a ser.

Podràs connectar amb la natura amb tu mateix, explorant el territori que visitem com a espai per generar experiències interiors. Les Imperiències del Delta us conviden a fer aquest viatge de consciència i el ritme marcat per les vibracions de la natura, descobrint l'ànima del Delta de l'Ebre i l'esperit de la seva comunitat. 

T'uniràs a mi per descobrir la veu del teu ésser?

Anterior
Anterior

El riu que parla